Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter

Vi anbefaler

Til kassen
Total: 0,-

PERSONVERN

Personopplysninger
Fordi betaling hos Vakrevene.no kan skje ved bruk av kort, er vi spesielt opptatt av sikkerhet. Når du betaler med kort, sendes dine kortopplysninger til din banks betalingssystem. Denne kommunikasjonen er kryptert, slik at ingen uvedkommende får tilgang til opplysningene som sendes.

Håndtering av personopplysninger
For at varene skal komme frem til deg, trenger vi navnet ditt og postadressen din. For ordrebekreftelse via e-post, må vi også ha din e-postadresse. Disse opplysningene oppbevares i vårt kunderegister, som bare Vakrevene.no sine medarbeidere har tilgang til.

Vakrevene gir ikke dine opplysninger videre 
Opplysningene du oppgir gis eller selges aldri videre til tredjemann. De vil bare bli benyttet i Vakrevene.no sin kontakt med deg. Om du ønsker, kan du bli slettet fra kundekartoteket ved å gi oss beskjed pr. e-post. Du har også rett til å få opplyst om hva som er registrert om deg. Er opplysningene gale, ufullstendige eller ikke relevante, kan du forlange å få dem rettet eller slettet.

Samarbeid med DIBS
Vi samarbeider med Skandinavias største leverandør av internett betalingsløsninger, DIBS. DIBS ble stiftet i 1998 og har utviklet betalingsløsninger siden starten av de tidligste forsøkene på e-handel. Løsningene DIBS og bankene har utviklet har ført til at Norge ligger i verdensklasse når det gjelder betaling med kort, elektronisk fakturering og ID-løsninger. Hele betalingsoperasjonen foregår på krypterte og dermed sikre linjer.  Se mer info om DIBS: www.dibs.no 


Hvordan betale?

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du handler hos oss. Vi bruker kun betalingsmåter som sikrer deg god trygghet ved kjøp på internett.

Kortbetaling - VISA og Mastercard

Velger du denne betalingsformen blir du videreført til Nets sine sider. Her taster du inn din kortinnformasjon, og betaler for varene. 

 

Klarna faktura/Klarna Konto:

Med Klarna faktura vil vi sende varene til deg og du vil få faktura med 14 dagers betalingsfrist fra Klarna. Det koster deg ingen ting ekstra å få faktura fra Klarna. Med Klarna konto kan du dele opp betalingen og samle alle dine kjøp.

Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Ved et kjøp kommer Klarna utføre en kredittvurdering og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen per post.

Produktet du valgte er lagt i handlekurven