Vakre Vene
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Forsendelse og retur

Frakt


Bestillinger sendes normalt samme virkedag. 


Bestiller du for over kr ____,- spanderer vi frakten på deg :)

Dersom vekten og størrelsen på varene tillater det vil du kunne velge mellom A-post eller Postens servicepakke.A-post er ikke sporbar, men koster kun kr 35,-. Servicepakke er sporbar og du vil få et sendingsnummer av oss hvor du kan se hvor pakken befinner seg. (pris beregnes automatisk etter postens takster). Dersom vekt/størrelse på bestillingen er for stor for brevpost, vil servicepakke være eneste fraktalternativ i kassen.


Retur  

Vi ønsker at du som kunde alltid skal være 100% fornøyd med varene du kjøper hos oss. Ikke nøl med å gi oss beskjed om du ikke er helt fornøyd med produktet. Dette er tross alt eneste måten for oss å bli bedre. 
 
Er ikke varen helt som du hadde forventet har du 14 dagers angrerett. Angrerettskjema får du av oss på e-post før vi sender varene til deg. Du må selv betale for frakt av varene tilbake til oss, men du vil få refundert prisen for varen og for frakten til deg.


Retur av varer uansett årsak må være avtalt med Vakre Vene på forhånd. Varer som sendes i retur som postoppkrav vil ikke blitt hentet. Hvis du vil bruke angrefristen kan du ikke ta produktet i bruk. Varen må returneres i original emballasje. Angrerett og hvilke kriterier som gjelder på finner du på Forbrukerportalen

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke