Vakre Vene
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Personvern

Personopplysninger
Fordi betaling hos Vakrevene.no kan skje ved bruk av kort, er vi spesielt opptatt av sikkerhet. Når du betaler med kort, sendes dine kortopplysninger til din banks betalingssystem. Denne kommunikasjonen er kryptert, slik at ingen uvedkommende får tilgang til opplysningene som sendes.

Håndtering av personopplysninger
For at varene skal komme frem til deg, trenger vi navnet ditt og postadressen din. For ordrebekreftelse via e-post, må vi også ha din e-postadresse. Disse opplysningene oppbevares i vårt kunderegister, som bare Vakrevene.no sine medarbeidere har tilgang til.

Vakrevene gir ikke dine opplysninger videre 
Opplysningene du oppgir gis eller selges aldri videre til tredjemann. De vil bare bli benyttet i Vakrevene.no sin kontakt med deg. Om du ønsker, kan du bli slettet fra kundekartoteket ved å gi oss beskjed pr. e-post. Du har også rett til å få opplyst om hva som er registrert om deg. Er opplysningene gale, ufullstendige eller ikke relevante, kan du forlange å få dem rettet eller slettet.

Samarbeid med DIBS
Vi samarbeider med Skandinavias største leverandør av internett betalingsløsninger, DIBS. DIBS ble stiftet i 1998 og har utviklet betalingsløsninger siden starten av de tidligste forsøkene på e-handel. Løsningene DIBS og bankene har utviklet har ført til at Norge ligger i verdensklasse når det gjelder betaling med kort, elektronisk fakturering og ID-løsninger. Hele betalingsoperasjonen foregår på krypterte og dermed sikre linjer.  Se mer info om DIBS: www.dibs.no 

 

 

Hvordan betale hos oss?

 

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du handler hos oss. Vi bruker kun betalingsmåter som sikrer deg god trygghet ved kjøp på internett. Noen gode tips for trygg netthandel finner du her.

 


Kortbetaling - VISA og Mastercard

Velger du denne betalingsformen blir du videreført til Nets sine sider. Her taster du inn din kortinnformasjon, og betaler for varene. 

 

PAYPAL

PayPal er den tryggeste og enkleste metoden for å betale og få betalt på Internett. Ved hjelp av tjenesten kan alle betale slik de ønsker – via kredittkort, bankkontoer, kjøperkreditt eller kontosaldoer – uten å dele økonomisk informasjon.

PayPal har raskt blitt en global leder innen elektroniske betalingsløsninger med mer enn 153 millioner kontoer over hele verden. PayPal finnes i 190 markeder og 23 valutaer over hele verden, og muliggjør global e-handel ved hjelp av betalinger på tvers av landegrenser, valutaer og språk.  


Prosessen ved å velge Paypal:

1. Velg Paypal som betalingsalternativ i kassen ved utsjekking, og trykk bekreft ordre. Du vil da automatisk ble videresendt til Paypal sine sider.

2. Har du en konto hos Paypal logger du inn, men dersom du ikke har det, finner du et felt hvor det står "Don`t have a paypal-account". Her fyller du ut kortopplysninger, navn og adresse. Det er viktig at adressen stemmer, hvis ikke vil ikke kjøpet bli godkjent. Altså, det må være samme adresse som kortet er registrert på.  

 

3. Videre følger du veiledningen, og fullfører betalingen. Ordrebekreftelse sendes ut automatisk.



  
Klarna faktura/Klarna Konto:

 

Med Klarna faktura vil vi sende varene til deg og du vil få faktura med 14 dagers betalingsfrist fra Klarna. Det koster deg ingen ting ekstra å få faktura fra Klarna. Med Klarna konto kan du dele opp betalingen og samle alle dine kjøp.

Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Ved et kjøp kommer Klarna utføre en kredittvurdering og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen per post.

Du vil belastes et fakturagebyr på kr 29,-

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke